Pensiune Pitesti

Ai spune ca nicaieri nu-i ca acasa, ca indiferent cat de ospitalier ar fi un loc, dorul de casa da din coate. Sunt locuri si locuri, sunt oameni si oameni, iar la noi totul a fost gandit pentru ca tu sa simti confort si atentie.
Si cum calatorului ii sta bine cu drumul, noua ne sta bine cu ospitalitatea. Fie ca sunteti la noi pentru un weekend, in drum spre mare, in calatorie spre munte, ca sunteti parte dintr-o echipa pentru un team building sau aveti nevoie de un loc ca acasa pentru o perioada mai indelungata, Pensiunea Florica are portile deschise.
Suntem in Stefanesti, in apropierea Centrului Cultural Bratianu, foarte aproape de Pitesti si punctele de acces.
Intr-un peisaj specific argesean, intre podgorii si dealuri, cu o recomandare de doua stele, noi va oferim conditii de cazare si masa la standarde europene, dar cu o traditie intotdeauna respectata si promovata. Am gandit o locatie linistita, o oaza in care dumneavoastra sa petreceti clipe de neuitat. Oferim servicii complete, calitativ garantate deoarece personalul nostru este calificat si special instruit.
Fie ca doriti camere single, duble sau triple, sau doriti sa rezervati intreaga pensiune pentru evenimente de familie sau corporate, noi suntem intotdeauna pregatiti si bucurosi de oaspeti.

Si inca ceva! Avem cele mai mici preturi:

- 100 lei camera single
-  100/110 lei camera dubla
-  130 lei camera tripla

Grupurile beneficiaza de tarife speciale stabilite in functie de dimensiunea grupului, perioada de sedere si alte optiuni. Reprezentantii grupurilor sunt rugati sa ne contacteze pentru ofertele personalizate.