Despre noi

Intotdeauna bucurosi de oaspeti

Se spune ca nu este usor sa lucrezi cu oamenii, noi am putea spune ca este usor, si este frumos sa fii intotdeauna gazda pentru oameni buni. Nimic nu se compara cu omul multumit care ne iese pe usa si pe care ai sansa sa-l revezi dupa un timp. Aceasta este garantia si multumirea ca munca noastra este rasplatita. Usa noastra este intotdeauna deschisa iar masa mereu plina pentru cei care isi doresc zile frumoase si linistite alaturi de noi.

Intotdeauna pregatiti

Curatenia, siguranta si buna organizare sunt reguli din inertie respectate de catre personalul nostru. Camerele sunt luminoase si igienizate, asternuturile miros ca acasa, cat despre ospat nu incape vorba. Bucatarii nostri sunt specialisti in bunatati preparate din cele mai bune si proaspete ingrediente. Iar pe timpul noptii, va garantam siguranta unei parcari pazite.

Suntem convinsi ca odata ce ne treceti pragul veti reveni cu drag deoarece Pensiunea Florica nu inseamna doar confort si relaxare, inseamna bucuria de a petrece alaturi de oameni dragi momente de neuitat departe de grijile cotidiene si agitatia orasului.

Va mai asteptam pe la noi

“Noi suntem aici, intotdeauna pregatiti pentru dumneavostra. Ne dorim sa plecati de la noi cu ganduri bune si incarcati pozitiv, sa va reamintiti de noi de fiecare data cand doriti evadare, liniste si oameni buni. Si ne mai dorim sa va revedem, cu drag, si data viitoare”

Dalis Popescu, manager